Potraga

Mi žurimo, borimo se, patimo, idemo: toliki put, a onda… na kraju ipak umiremo. Čini se preteško da bi uopšte imalo smisla. Nije ni čudo što se hrvemo sa teškim pitanjima koja vape za odgovorima koje teško pronalazimo. Zašto postojimo? Odakle smo? Čemu možemo da se nadamo?  Koja je svrha našeg života ako smo, ne svojom voljom, »postavljeni ovde«? Zašto toliko bola i patnje? Kakav je smisao svega kad smrt ionako ima poslednju reč?

Velike istine Biblije

Možemo li u ovo prosvećeno, prefinjeno i sekularno vreme još uvek verovati Bibliji. Da li je istinita? Da li je pouzdana? Da li je važna? Da li velike istine kojima nas uči vrede i danas?

Verovanja ranih hrišćana

Кakva je to sila pratila prve hrišćane i davala im snagu da se suoče sa progonstvom i smrću? Kako je Hristovo učenje dovelo do velikih promena u narednim vekovima?

Priča o apostolu Pavlu

Nekada nemilosrdni progonitelj hrišćana doživeo je čudesno obraćenje u susretu sa Hristom. Upoznajte apostola Pavla kao čoveka od akcije, vere, poštenja i istrajnosti do smrti.

Tajne proroštva

Кoja je svrha i važnost biblijskih proročanstava? Zašto su proročanstva napisana u tajanstvenim kodovima, šiframa i simbolima? Кoliko je neko biblijsko proročanstvo verodostojno?

Arheologija – iskopavanje prošlosti

Mnogi biblijski izveštaji rasvetljeni su tek nakon arheoloških pronalazaka, ukazujući da ono što je smatrano legendom predstavlja istorijsku stvarnost. Zakoračite u svet biblijske arheologije!

Zdravlje u vašim rukama

Zdravlje je stanje potpunog telesnog, duhovnog, duševnog i socijalnog blagostanja. Saznajte kako moderna medicina potvrđuje drevne biblijske savete o zdravlju.

Tako je učio Isus

Bog nije želeo da se otkrije samo u Bibliji. On zna da su nam osobe s kojima živimo stvarnije od nekoga o kome samo slušamo ili čitamo. Zato je odlučio da na naš svet dođe kao stvarna osoba. Bog se spustio do naše visine i postao sličan nama da bi nas poučio kako da živimo i budemo srećni, i da uistinu vidimo kakav je Bog. Kako se Bog, kao osoba, pojavio na ovome svetu? Bog je došao k nama u ličnosti Isusa Hrista.